六甲藝坊
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
六甲藝坊

這是為了讓各位6A同學有個網上的聚腳點.大家可以在這裹分享每天的任何事.令大家相處得更融洽!!

首頁首頁  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

~~日本女星介紹+討論~~

向下 
2 posters
發表人內容
~.FION.~

文章總數 : 20
注冊日期 : 2008-11-06

~~日本女星介紹+討論~~ Empty
發表主題: ~~日本女星介紹+討論~~   ~~日本女星介紹+討論~~ Empty周六 11月 08, 2008 3:58 pm

開埋個女星先
開左就係度介紹啦
而家男星女星都有啦~~
快d用d美女洗大家腦!!!!!
回頂端 向下
~.FION.~

發表主題: 回復: ~~日本女星介紹+討論~~   ~~日本女星介紹+討論~~ Empty周六 11月 08, 2008 4:06 pm

女星簡直係我既天下呀
首先介紹北乃綺~~之前譯係北乃紀伊,不過自從見過佢自己寫漢字係北乃綺之後,,就變左呢個名啦
佢係life果個女仔,,同我地一樣都係91年架!!!!
咁細個就做明星啦~~令我諗起hk個gem又係咁tim
不過北乃真係勁靚女
我睇太陽與海的教室都係為左睇佢
唔知好似第2集,佢打沙灘排球...真係靚女到.....
佢之前黎過hk拍寫真架
可惜撞唔到佢/_\

~~日本女星介紹+討論~~ 0003li6-1
~~日本女星介紹+討論~~ 0005as1
~~日本女星介紹+討論~~ F_monthly1001m_04039e8
回頂端 向下
~.FION.~

發表主題: 回復: ~~日本女星介紹+討論~~   ~~日本女星介紹+討論~~ Empty周六 11月 08, 2008 4:14 pm

北乃同岡田又有新戲呀
冇記錯係咪叫halfway??
佢2個幾襯,可惜太陽與海果度冇乜點講佢地
套戲係北川拍架!!即係作唯一的愛劇本果個
所以一定係愛情片~~
希望套戲有唯愛頭3集咁好睇啦~~(只限頭3集~_~)
回頂端 向下
oubeegreen

oubeegreen

文章總數 : 54
注冊日期 : 2008-11-05

發表主題: 回復: ~~日本女星介紹+討論~~   ~~日本女星介紹+討論~~ Empty周日 11月 09, 2008 12:13 pm

~.FION.~ 寫到:
北乃同岡田又有新戲呀
所以一定係愛情片~~

嚇死
差D以為係V6個個哈
太陽我睇左第一集就放棄左
雖然我覺得好難得有咁既戲種
青春到佢丫
但我冇心機睇啦
我睇北川景子ONLY~~!!XD

你講得好好笑
唯愛真係得頭三集好睇
但卡咩第3集之後先開始令仔囉XDDDD
回頂端 向下
~.FION.~

發表主題: 回復: ~~日本女星介紹+討論~~   ~~日本女星介紹+討論~~ Empty周日 11月 09, 2008 11:12 pm

oubeegreen 寫到:
北乃同岡田又有新戲呀
所以一定係愛情片~~

嚇死
差D以為係V6個個哈
青春到佢丫
但我冇心機睇啦

你講得好好笑
唯愛真係得頭三集好睇

太陽與海都係因為北乃先頂到咁多集
唯愛之後都係因為卡咩加遙妹先睇得完
套套都係咁...唉=.=
回頂端 向下
oubeegreen

oubeegreen

文章總數 : 54
注冊日期 : 2008-11-05

發表主題: 回復: ~~日本女星介紹+討論~~   ~~日本女星介紹+討論~~ Empty周二 11月 11, 2008 7:50 pm

oubeegreen 寫到:
北乃同岡田又有新戲呀
所以一定係愛情片~~

嚇死
差D以為係V6個個哈
青春到佢丫
但我冇心機睇啦

你講得好好笑
唯愛真係得頭三集好睇

太陽與海都係因為北乃先頂到咁多集
唯愛之後都係因為卡咩加遙妹先睇得完
套套都係咁...唉=.=
我後味係FEI的!
你覺得一磅同唯愛邊出好睇D?
回頂端 向下
~.FION.~

發表主題: 回復: ~~日本女星介紹+討論~~   ~~日本女星介紹+討論~~ Empty周六 11月 15, 2008 11:11 pm

有卡咩.....梗係2套都咁好睇啦019 019 019
不過唯愛有遙妹.....所以...我揀唯愛啦~~
游泳池果度真係正到爆 005 005 005
同埋呢,,一磅呢,講到個修女為左卡咩離棄左天主咁....我接受唔到/_\
回頂端 向下

~~日本女星介紹+討論~~
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
六甲藝坊 :: 影視娛樂 :: 日韓明星-
前往: